Velkommen til Gjøvik & Toten Golfsenter

Gjøvik & Toten Golfsenter  - åpent for alle som ønsker å prøve golf!

Vi har to simulatorer samt range og puttinggreen i Storgata 63 på Raufoss og to simulatorer pluss møterom i Østre Totenveg 136 på Gjøvik.

Her kan du spille golf på markedets mest avanserte og presise simulatorsystem. Trackman 4 systemet lar deg spille på ca 200 av verdens mest berømte baner!

Se klipp fra simulatoren her!

Uansett om du ønsker å spille turneringer, selskapsrunder eller trene for å bli en bedre golfspiller gjennom vinterhalvåret har vi et tilbud som kan passe for deg.

Vi arrangerer også lukkede selskap for grupper - skulle du være interessert ta kontakt på marius@gtgk.no

Er du medlem av Gjøvik & Toten Golfklubb får du hele vinteren rabatterte priser.

Booking av timer og kjøp av klippekort kan du gjøre HER

Eller direkte i appen MATCHi. Søk på Gjøvik og Toten Golfsenter. Klippekortet gir deg rabatterte priser og gratistimer uansett tid på døgnet!

Har du spørsmål ta kontakt med Marius på marius@gtgk.no.

Vi spilles!